Andrei Danciuloiu Films

Oferta video pentru botez

Cine sunt?

Sunt Andrei si sunt videograf din 2017. Mi-am propus să transform videografia clasică de eveniment, fie nuntă, botez sau altceva, într-un film la care să te uiți cu drag alături de cei dragi. Prefer ca în loc să dau o filmare plictisitoare de 3 ore, statică, să predau 60-90 minute de montaj, realizat în stil cinematic, care să aduca zambete, sau chiar și lacrimi de bucurie.

Filmul botezului

Copiii sunt o bucurie in viata fiecarui om. Eu consider ca orice moment trebuie imortalizat cat mai bine, mai ales un eveniment cum ar fi ziua botezului.
Rezerva data

Imaginati-va ca momentele minunate nu au limite de timp si spatiu.

Nimic nu poate intrece aceasta experienta in care bebelusul vostru porneste, prin botez, in aventura vietii. Botezul este un eveniment unic si fiecare moment merita sa fie imortalizat.

Simplitate, expresivitate si originalitate sunt cele trei atribute care ma caracterizeaza. Prin filmul botezului vei pastra vie amintirea, iar cel mic peste ani se va uita cu drag.

Ce spun cei cu care am colaborat?

OFERTA PENTRU ULTIMELE 5 DATE DISPONIBILE

Mai rezerv decat 5 date pentru botez

Mai sunt doar 5 locuri disponibile asa ca m-am decis sa fac aceasta mica oferta. Daca iti place ceea ce fac, lasa-mi un semn!
Oferta video
550 400
Clip Best Moments
Filmare integrala a botezului
Livrare in 30 zile
Editare profesionista
Rezervă data