Image Alt
before and after

Despre mine

a
FILMĂRI CORPORATE

Sunt alături de compania ta prin cele mai calitative filme de prezentare, filmarea evenimentelor corporate etc.

a
FILMĂRI COMERCIALE

Ai un produs perfect? Hai să îl facem cunoscut. Oamenii reacționează și înțeleg mult mai bine produsul printr-un material video adecvat.

a
EVENIMENTE PRIVATE

Urmează acea zi specială? Împreună vom realiza amintiri ce vor rezista pe viață și veți putea retrăi mereu acea emoție.

a
SCURTMETRAJE ARTISTICE

Ai o idee de un film sau ești un viitor artist cunoscut? Hai la o cafea să punem lumea la incercare!

producție video

films by andrei dănciuloiu

De la hobby, la pasiune, la un stil de viață Așa aș putea să rezum drumul meu până acum, drumul pe care l-am ales acum mai bine de cinci ani, același drum pe care voi continua să îl urmez, unde mereu există loc de evoluție și de mai bine. Cele mai importante lucruri în ceea ce am ales să fac sunt dedicarea, înțelegerea nevoilor oamenilor cu care colaborez și depășirea așteptărilor acestora.

d

La fiecare emoție, gest sau cuvânt de tandrețe, Andrei a fost acolo să captureze prin obiectivul său toate acestea. După toată munca din spate și îmbinarea tuturor scenelor, rezultatul a fost WOW!

- Rebecca&Emanuel

d

Deci cand am auzit ce idee ai pentru filmulet recunosc ca m am blocat putin, nu stiam ce sa zic, dar cand vad rezultatul nu am cuvinte, este genial❤️❤️❤️ esti super tare si atat de implicat, ne am simtit super alaturi de tine. Iti multumim din suflet si te recomand cu mult, mult drag. ❤️🥰🙏

- Andreea&Alexandru

d

Noi ne bucuram din suflet. Nu stiu daca iti poti imagina ce a insemnat pentru noi doi sa avem parte de niste baieti ca tine si Alex. Sunteti speciali. 🥰 Va indragim enorm de mult pentru tot interesul pe care l ati aratat in ceea ce priveste evenimentul nostru.❤

- Daria&Beny

d

Doar ce am terminat de vazut filmul de la nunta si chiar vreau sa iti spun ca e cea mai de pret chestie cu care am ramas. Iti multumim enorm pentru ce ai facut pentru noi!!

- Sebi&Miriam