5 greșeli de evitat în ziua nunții

Urmează să ai nuntă? Iată câteva sfaturi de la cei din spatele camerei!

Știu că nunta este cel mai așteptat moment, dar știu și că perioada dinaintea ei poate să fie una foarte stresantă. De la alergătură după restaurant, muzică, fotografi, videografi, etc.Îți propun că după o serie de probat de rochii, pantofi și ales modele de invitații să iei o pauză și să nu faci în grabă o decizie. Mai jos îți las o listă cu sfaturi/situații pe care le-am observat de-a lungul timpului, în peste 50 de nunți.

Andrei Danciuloiu Fotograf

1. Nu îți aloci suficient timp pentru fiecare moment al nunții

Poate te gândești că imediat tragi rochia pe ține, pantofii, facem niște poze și într-o ora e gata. Dar s-ar putea să te înșeli. Poate îți întârzie o domnișoară/cavaler de onoare. Părinții tăi sau prietenii cei mai buni vor dori să mai stea cu ține, să te admire, să schimbați niște vorbe și nici nu vei simți cum va zbura timpul. Iar apoi vei fi pe grabă.

2. Să îți aloci prea multe momente pentru ziua nunții

Fiecare moment este esențial, însă fiecare trebuie planificat bine, cât să nu devină o povară. De exemplu dacă vrei să ai și tradițiile clasice, iar biserica și restaurantul sunt la o oră dinstanta una de alta, poate nu ar fi indicat să faci și cununia civilă în aceiași zi. După o zi de agitație și alergătură veți ajunge la petrecere obosiți, fără chef și mai aveți atâta lume de primit și îmbrățișat!

3. Lumina și locul contează

Oricât de bun ar fi un fotograf sau videograf, dacă au la dispoziție puțîn timp, o camera mică și întunecată, clar rezultatul nu o să fie unul de top. Asigura-te că locul unde vei face pregătirile este destul de spațios, fără prea multe obiecte, și foarte bine luminat (de preferat de lumina naturală).

Andrei Danciuloiu Fotograf

4. Ședința foto-video nu trebuie făcută mereu după slujba religioasă

Deja este un tipar în care mirii se decid să facă acea faimoasa ședința foto după slujba religioasă. Nu este nimic greșit. Dar dacă lucrezi cu profesioniști, ei vor găși oportunități pe tot parcursul zilei să realizeze materiale de top. Apusul însă este unul din cele mai bune momente în care poți să faci cadre. Lumina caldă este perfectă și rezultatele sunt fantastice în orice loc ne-am află. Așa că 20 minute sunt mai mult decât necesare.

5. Nu te lăsa distras/ă de nimicuri

E normal că să ai parte și de o mică serie de evenimente neplăcute. Poate întârzie o domnișoară de onoare. Poate nu a ajuns încă formația. Genul asta de lucruri ar trebui lăsate în seama unor buni prieteni sau a părinților. Datoria ta e să te bucuri de nuntă, nu să te pierzi în detalii!

Bonus!

Sunt super fericit că ai citit acest articol și ai ajuns în acest punct! Am pregătit ceva special pentru tine!

Dacă ai nunta în 2022 beneficiezi de un super discount și Ședinta Trash The Dress complet gratuită!

Trash The Dress în Bulgaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.