Andrei Danciuloiu Films

Ședinta Trash the Dress

Cu siguranță ai auzit măcar o dată până acum de expresia ”Trash the dress”. Trash the dress este un trend popular în străinătate încă de la începutul anilor 2000, iar la noi începe din ce în ce mai mult să prindă viață.

Trash the dress nu inseamnă neapărat a distruge rochia miresei și a o arunca la gunoi. Scopul acestui eveniment este captarea unor momente ”non-convenționale” sau ”non-tradiționale”, unde mirii, nu numai mireasa, să poate fi surprinși în largul lor, fără presiunea respectării anumitor standarde, ca în ziua nunții, sau presiunea prezenței invitaților.

Locația pentru acest tip de eveniment este, de obicei, în aer liber. Dacă nu ai deja o idee, videograful îți poate propune anumite locații, iar împreună o veți alege pe aceea care să se potrivească cel mai bine pentru tine.

Inițial, Trash the dress își canaliza atenția asupra miresei și a rochiei acesteia, dar nouă ne place la nebunie ca mirele să fie inclus, pentru a putea experimenta mai mult și a crea cadre de neuitat.

Toate aceste lucruri dau frâu liber creativității tale și a videografuluiColaborarea cu videograful este esențială. Obiectivul este de a crea ceva diferit și distractiv, ceva nou, surprinderea unor momente prețioase pe care ți le vei aminti cu drag tot restul vieții.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *