Andrei Danciuloiu Films

Secretele unor cadre de neuitat

Videoclipurile sunt amintirile ce au prins viață pentru a vă fi alături la orice pas. În videografia de nuntă, pe lângă experiența videografului, trebuie să țineți cont că voi sunteți actorii principali și datorită vouă, la final, va rezulta o capodoperă. În acest context, relația videograf-miri este crucială.

Pentru că îmi doresc să vă simțiți minunat și în largul vostru atunci când camera este îndreptată către voi, este important ca înaintea nunții să ne întâlnim o dată sau de două ori, să ne cunoaștem, să îmi comunicați dorințele, să vă comunic procesul, să râdem, să formăm o conexiune.

Acest pas odată trecut, ziua voastră specială va fi un adevărat succes.

Emoție. Frumusețe. Puritate.
Un film de nuntă nu înseamnă controlul videografului asupra eventimentului, ci, din contră, datoria mea este să surprind cele mai frumoase momente în toată naturalețea și puritatea lor. Nu sunt regizor, ci iau parte la ziua voastră cea mare ca un spectator ce se bucură de fericirea voastră, de legătura dintre voi, un spectator care trece prin filtrul camerei ceea ce trăiește și el odată cu voi.
Datoria mea, ca videograf, nu este doar să surprind momentele cheie pe cameră, ci, mai mult de atât, să le redau sub forma unui film, astfel încât să retrăiți acele momente minunate de fiecare dată când îl vizionați și până și un străin să simtă ce simțiți voi, să se bucure de fericirea voastră atunci când îl vizionează.

Cel mai important pentru captarea cadrelor de neuitat din ziua nunții voastre este să fiți voi înșivă, să vă bucurați unul de celălalt, de eveniment, de oamenii care vă sunt alături și să aveți încredere în videograf că totul va ieși extraordinar.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *