Andrei Danciuloiu Films

Arta de a investi într-un videograf de nuntă

Exista anumiți factori importanți care se iau în considerare atunci când angajezi un videograf de nuntă. Hai să discutăm despre asta!

     În primul rând, unul dintre cei mai importanți factori atunci când cauți videograful perfect pentru nunta ta este să îți placă personalitatea individului. Este necesar ca, în timpul întâlnirii, să fii atent la el și să te întrebi dacă îți place omul acesta, dacă te simți confortabil în prezența lui, dacă familia și prietenii tăi se vor simți bine cu el. E tipul de om pe care l-ai invita la nunta ta? Dar, cel mai important, te poți baza pe el? E musai, pe lângă experiența și celelalte calități ale lui, ca videograful ales de tine să îți inspire încredere.

     De ce este important să îți placă personalitatea celui care va imortaliza momentele din ziua nunții? Pentru că, în caz contrar, în cazul în care nu ați format deja o conexiune sau dacă nu te simți confortabil în prezența lui, oricât talent și muncă ar depune pentru a capta cele mai frumoase momente ale evenimentului, la final nu îți va plăcea. La final vei fi nemulțumit, iar momentele vor părea ca o reflexie într-o oglindă murdară. Așa că, este crucial ca omul pe care îl alegi să fie de încredere și, mai ales, să fie pe gustul tău.

     Un alt factor extrem de important în procesul de alegere al videografului potrivit pentru tine este să îți placă la nebunie munca acestuia. Ai destul timp să treci prin portofoliul lui, să descoperi la ce se rezumă munca lui și să decizi dacă este ceea ce cauți. Nu este de ajuns doar să îți placă, ci să te impresioneze.

     Vorbind despre buget, cât de important este acesta? Cât de mult contează bugetul pus de o parte pentru filmul nunții tale? Mulți fac marea greșeală de a lăsa la final problema bugetului pentru fotograf și videograf, se concentrează pe bugetul alocat pentru muzică, flori, decorațiuni etc. Ce nu ia ei în calcul este faptul că un vidreograf ieftin înseamnă un material ieftin. Vezi tu… După ce muzica se oprește, florile ofilesc, iar invitații pleacă, tot ce mai rămâne sunt acele momente surprinse de videograf. Momente pe care mai târziu vei dori să le revezi, să le retrăiești; le vor vedea și copiii, și nepoții. Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este ”Ce vreau să văd peste ani și ani?”. Chiar așa, ce vrei să vezi? Un videoclip plictisitor, care nu îți inspiră nicio emoție sau filmul nunții tale, unde voi doi ați fost actorii principali, filmul care te face să simți din nou tot ce ai simțit atunci și care îți face pielea de găină? Mulți tineri regretă că nu au alocat un buget mai mare pentru videoclipul nunții lor, deoarece, cu trecerea timpului, doar asta le mai rămâne. Acum depinde de tine câtă importanță acorzi acestor amintiri de neprețuit.

     În final, vreau să recapitulez punctele cheie ale acestui articol și factorii pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când alegi videograful potrivit pentru nunta ta.

  1. Asigură-te că personalitatea lui este pe placul tău.
  2. Munca lui trebuie să îți placă la nebunie.
  3. Amintește-ți că un videograf excelent înseamnă un material excelent.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *